Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  7:21 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 10:23

Αγρίνιο: Συνάντηση του ΣΕΕΔΑ με υποψήφιο Ευρωβουλευτή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες 23 Μαΐου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου συνάντηση μεταξύ των μελών της προσωρινής Διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου και του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ  και πρώην Υπουργού κου Φίλιππου Σαχινίδη.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα,,ενημερώθηκε ο κος Σαχινίδης από τα μέλη του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της αγοράς εδώ και αρκετούς μήνες , με την συνεχή πτωτική πορεία του τζίρου  που καταγράφουν ,τα αυξημένα λειτουργικά τους έξοδα, την έλλειψη ρευστότητας και πρόσβασης στον τραπεζικό δανεισμό, την εφαρμογή του νέου τρόπου φορολόγησης που εφαρμόζει η κυβέρνηση από τη φετινή χρονιά ,τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευθεί και τον προβληματισμό και την αγωνία των συναδέλφων για την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων .

Τονίστηκε δε ιδιαίτερα η σημαντική πίεση που ασκεί στο εισόδημα της πλειοψηφίας των νοικοκυριών ο πληθωρισμός στον κλάδο των τροφίμων τα τελευταία δύο χρόνια ,με αποτέλεσμα το διαθέσιμο εισόδημα να μην αρκεί για την ικανοποίηση των βασικών  αναγκών των συμπολιτών μας και αυτό ως γεγονός έχει άμεσο αντίκτυπο στην αγορά και τις επιχειρήσεις της .

Τέθηκαν  επίσης υπόψιν του κου Σαχινίδη και τα προβλήματα που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας κυρίως  στον αγροτικό τομέα, γεγονός   που έχει σαν αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του  αγροτικού εισοδήματος  με συνέπεια αυτό να επηρεάζει σημαντικά την  τοπική μας οικονομία.

Για την προσωρινή Διοικούσα επιτροπή


Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν . Γραμματέας

  

Κωστίκογλου Σωκράτης                       Γιοπάνος Ιωάννης

 

Διαβάστηκε 134 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.