Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  12:15 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 09:36

Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι θαρσείτε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΘΑΡΣΕΙΤΕ

1.-Τρίτεκνοι , πολύτεκνοι και ζευγάρια επίδοξα μεγάλης φαμιλιάς θαρσείτε. Το νεοσύστατο Υπουργείο Οικογένειας φαίνεται να πασχίζει για την δημογραφική ανασυγκρότηση και αναχαίτιση της δημογραφικής κατρακύλας. Είμαι υπερήφανος που η ιδιαίτερη πατρίδα μου είναι πατρίδα της Υπουργού ΖΑΧΑΡΑΚΗ Σοφίας. Γνωρίζω ότι επειδή επικοινωνώ με σημαίνον πρόσωπο του περιβάλλοντός της, εργάζεται ακούραστα και έχει στο τραπέζι όλα τα θέματα των τριτέκνων και πολυτέκνων.

2.-Το δημογραφικό περιλαμβάνει θέματα πολυδιάστατα με πολλές παραμέτρους. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τις πολυφάμελες οικογένειες και για τα νέα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά.

3.-Ενόψει των ευρωεκλογών τάσσομαι υπέρ της πολιτικής σταθερότητας. Οι σωτήρες του <<λεφτά υπάρχουν>> και οι ξεσχιστές των μνημονίων δεν με πείθουν. Ο ουρανοκατέβατος κουλτουριάρης είναι αιθεροβάμων και θέλει να έχουμε δεύτερη επίσημη γλώσσα την Αλβανική αλλά δεν πείθει ούτε τους δικούς του. Η χώρα χρειάζεται αντιπροσώπους στο κοινοβούλιο των Βρυξελλών που θα υπερασπισθούν τα εθνικά συμφέροντα και όχι αυτούς που καταγγέλλουν το Λιμενικό μας, που εμφανίζουν μια ανύπαρκτη Μαρία ως πεθαμένη στο Εύρο και παριστάνουν την Ελλάδα να καταπατεί τα ανθρώπινα  δικαιώματα.

4.-Προκαλώ την καθεστωτική ηγεσία των πολυτέκνων Αγρινίου που πήρε το χριστιανόμετρο και επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό. Η Εκκλησία μας έχει ανοιχτές τις αγκάλες της. Δεν είναι <<γκέτο>> όπως κατάντησαν τον Σύλλογο.  Κύριοι ελάτε όλοι σας και μόνος μου, σε ντιμπέιτ στα ΜΜΕ για να αντιληφθούν οι συμπολίτες μας την γύμνια των επιχειρημάτων σας. Αντέχετε να κριθείτε για τις πολιτικές επιλογές σας και εφ όλης της ύλης των πεπραγμένων σας επί του δημογραφικού; Δεν  τολμάτε. Θα συνεχίσετε να κρύβεστε. Δυστυχώς ταυτίζεστε με θρασύδειλο βασιλιά που προσπαθεί να μη φανεί ότι είναι ξεβράκωτος.  

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ – ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2

πηγή φωτό: grtimes.gr

Διαβάστηκε 631 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 09:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.