Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  8:04 πμ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 19:34

Επίσκεψη Λάμπρου Δημητρογιάνη στο Ανακαινισμένο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Δημητρογιάννης, ύστερα από πρόσκληση του Επιστημονικού Διευθυντή κ. Χ. Σκαμνέλου και του προσωπικού του κέντρου.
 
Αφορμή της επίσκεψης ήταν η περιήγηση στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του κέντρου, όπου πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης αλλά ενεργειακής εξοικονόμησης, ύψους 521.000 ευρώ. 
 
Το συγκεκριμένο κτίριο που στεγάζεται το Κ.Ψ.Υ., το οποίο αποτελεί και δωρεά των μεγάλων δωρητών Σπύρου και Ελένης Τσικνιά, αποκτά πλέον μια λειτουργική αυτονομία, όπου οι συνθήκες εργασίες του προσωπικού είναι πιο αποδοτικές με γνώμονα τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε πάνω από 8.000 ωφελούμενους της περιοχής μας.
 
Ο κ. Δημητρογιάννης αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που απαιτήθηκαν να γίνουν κατά τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, ώστε να διασφαλιστεί τόσο η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, όσο και ή εγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών και η επίλυση των δυσχερειών που προέκυψαν. Επιπλέον, τονίστηκε ότι ήταν αδήριτη η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου προκειμένου να υλοποιηθεί στο έπακρο η μεγάλη δωρεά αλλά και να τιμηθεί η προσφορά των μεγάλων δωρητών και η ιστορία της πόλης του Αγρινίου.
 
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του Κέντρου Ψυχικής Υγείας ευχαρίστησαν τον κ. Δημητρογιάννη για την πολύχρονη συνεισφορά του στο έργο τους, αρχής γενομένης από το 2013, που ως τότε Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου ανέλαβε την πρωτοβουλία της μεταφοράς του Κ.Ψ.Υ. στις σημερινή του έδρα.
 
Το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί και νέα συνάντηση ώστε να συζητηθούν τα λειτουργικά ζητήματα των υπηρεσιών του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.
Διαβάστηκε 332 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News