Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  7:57 πμ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 19:21

Επισκέφθηκε την Πάλαιρο η Υπουργός Τουρισμού – Είχε συνάντηση με τον δήμαρχο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πάλαιρο επισκέφθηκε  η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Λευκάδα και στο Μεγανήσι.

Κατά την παραμονή της στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας συνάντησε τον δήμαρχο Θανάση Κασόλο ο οποίος ανέπτυξε την στρατηγική και τον σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Παράλληλα εξέθεσε στην Υπουργό τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος σ’ αυτόν τον τομέα.

Από την πλευρά της η Υπουργός, τόνισε ότι έχει εντοπίσει τη δυναμική που έχει η Πάλαιρος και γενικότερα ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας στον τομέα του τουρισμού και τόνισε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή του Δημάρχου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, η Υπουργός, παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή της να παρέχει στήριξη, ώστε να ενταχθεί η περιοχή σε διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα αρμοδιότητας του Υπουργείου της και για τον σκοπό αυτό θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Τουρισμού.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 144 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News