Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  9:07 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 09:01

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “2ND LEPANTO ARCHERY CUP” στη Ναύπακτο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον καιρό σύμμαχο και μεγάλη συμμετοχή αγωνιζομένων και θεατών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας τοξοβολίας 2nd  LEPANTO ARCHERY CUP της ομάδας τοξοβολίας Lepanto Archery Team Ναυπάκτου.

Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκίνησαν την Κυριακή 19 Μαΐου στις 09.00 με τρείς κατηγορίες αγωνιζομένων Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ανδρών-Γυναικών/ Εφήβων-Νεανίδων - Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ανδρών-Γυναικών/ Εφήβων-Νεανίδων και Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Παίδων – Κορασίδων. Στον αγώνα κυπέλου συμμετείχαν μόνο οι εγγεγραμμένοι στη ομάδα Lepanto Archery Team.

Στις 13.30 ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος και έγιναν οι απονομές παρόντος του Αντιδημάρχου Δήμου Ναυπακτίας Σιμάκη Γιώργου, με βραβεύσεις στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας και βεβαιώσεις συμμετοχής και μετάλλια σε όλους τους αγωνιζόμενους.

1ος στη κατηγορία ανδρών -γυναικών – εφήβων ο Σωτηρόπουλος Λάμπρος

1η  στη κατηγορία ανδρών -γυναικών – εφήβων – νεανίδων η Κυπριώτη Σπυριδούλα

1ος στη κατηγορία παίδων - κορασίδων ο Τσώτας Παναγιώτης

και Τιμητική απονομή στον junior τοξότη μας Μπίμπα Δημήτρη

Ο  υπέροχος χώρος του Ιππικού Ομίλου Ναυπάκτου, φιλοξένησε τους αγώνες και παράλληλα οι φιλόξενοι εκπαιδευτές έδωσαν την ευκαιρία σε όλους, με το πέρας της διαδικασίας, να έρθουν σε επαφή με τα υπέροχα αλόγα και να γνωρίσουν και την έφιππη τοξοβολία.

Μια γιορτή της ομάδας και μια ευκαιρία να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στις αρχές Οκτώβριου, μην ξεχνώντας ότι, η τοξοβολία είναι και ψυχαγωγία. Ο τοξότης δεν μαθαίνει μόνο αλλά διασκεδάζει παράλληλα.

ΣΗΜ.  Με στόχο την ενασχόληση των δημοτών του Δήμου Ναυπακτίας, μεγάλων και μικρών, με το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας από τον Οκτώβριο του 2021 προσφέρουμε μαθήματα κάθε Κυριακή πρωί στη πόλη της Ναυπάκτου.

Μια ακόμη προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Πράσινο Μπλε».

Επικοινωνία:  info@prasinomple.gr  mob.  +30 693 6052 888

Πλούσιο Φωτογραφικό υλικό στο Nafpaktia Archery Archery

Διαβάστηκε 129 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.