Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  12:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:12

Οι ταινίες "Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα (μεταγλ)" & "Μην ανοίγεις την πόρτα" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Μ.Πεμ 2 - Τετ 8/5/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Πέμπτη 2 Μαΐου έως την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 καθημερινά εκτός από την Μεγάλη Παρασκευή στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» θα προβληθούν οι ταινίες:

1) ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

THE GARFIELD MOVIE (GR)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

Καθημερινά στις 7:00 μ.μ.

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Γενική είσοδος 4€

2) ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Καθημερινά στις 9:30 μ.μ.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.
Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το “Κουκλοθέατρο”, μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.

Σκηνοθεσία:

Σάκης & Αλέξανδρος Καρπάς

Σενάριο:

Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς

Ηθοποιοί:

Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€



Διαβάστηκε 231 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.