Τρίτη, 21η Μαίου 2024  7:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 12:21

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη η πασχαλινή αιμοδοσία και το Bazaar της «Φλόγας» στο Παπαστράτειο Μέγαρο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί της Παρασκευής, 19 Απριλίου 2024 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου η Πασχαλινή Εθελοντική Αιμοδοσία ενώ ακριβώς απ’ έξω έχει στηθεί και το Bazaar της «Φλόγας»

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου διοργάνωσαν την Πασχαλινή Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου Παναγοπούλου 4 (Συντριβάνι) στο Αγρίνιο και η οποία θα διαρκέσει έως τις 15:00.

Καλούνται άπαντες να δείξουν έμπρακτα την Αγάπη τους προσφέροντας ΑΙΜΑ – «Δώρο Ζωής».

Να σημειωθεί πως οι εθελοντές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και Α.Μ.Κ.Α.

Το μήνυμα που προκύπτει από τη σημερινή πολύ σπουδαία δράση είναι το εξής: «Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε γιορτινό κλίμα για να προσφέρουμε το καλύτερο και το πιο ουσιαστικό δώρο του Πάσχα στους συνανθρώπους που μας χρειάζονται.

Είναι στο αίμα μας να χαρίζουμε ζωή και χαμόγελα!»

Τέλος, να σημειωθεί πως στους συνδιοργανωτές συμμετέχουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου (Τμήμα Αιμοδοσίας), η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, η Ελληνική Αστυνομία – Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Ακαρνανίας, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπάλληλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου καθώς και το Σωματείο Εργαζόμενων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστηκε 886 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.