Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  10:19 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 14:50

Ξηρόμερο: Έργα αποχέτευσης με αφετηρία τον Βάρνακα - Συστήνεται προσοχή σε οδηγούς και πεζούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 15 Απρίλιου 2024, και συγκεκριμένα από τον Βάρνακα (έξοδος του χωριού προς το Αρχοντοχώρι), οι εργασίες του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρεται ότι, παρακαλούνται οι κάτοικοι, οι περιπατητές, καθώς και οι οδηγοί οχημάτων που χρησιμοποιούν τον δρόμο από Βάρνακα προς Αρχοντοχώρι - Αγρίνιο, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή λόγω ύπαρξης συνεργείων και μηχανημάτων έργου.

«Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών και των επισκεπτών της Αλυζίας για την προσωρινή ταλαιπωρία. Το έργο του βιολογικού καθαρισμού είναι ένα σπουδαίο έργο, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 543 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.