Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  7:14 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 20:23

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών – Οι εγκύκλιοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδόθηκαν οι εγκύκλιοι αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς και από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2024-25.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση από τις 8 έως τις 17 Απριλίου, στις 15.00. Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος απόσπασης δεν προσμετράται ως χρόνος υπηρέτησης σε οργανική θέση, επομένως κατά το χρόνο αυτό δεν θεμελιώνεται δικαίωμα μετάθεσης.

Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για την υποβολή ερωτημάτων ως προς την εγκύκλιο αποσπάσεων, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου ανήκουν οργανικά.

Τέλος, οι αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης παρακαλούνται να μην αποστέλουν ερωτήματα, τα οποία απαντώνται ευθέως από τις εγκυκλίους.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο αποσπάσεων σε φορείς.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο αποσπάσεων σε ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.