Παρασκευή, 26η Ιουλίου 2024  11:43 μμ
Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 20:14

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα στέγασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριχωνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τριχωνίου «η Αγία Παρασκευή» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη, τους φίλους και όλους τους απανταχού Τριχωνιώτες, ότι δόθηκε λύση στο μακροχρόνιο πρόβλημα της στέγασης που αντιμετώπιζε ο Σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έπειτα από σχετικό αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου προς τον Δήμο Αγρινίου, το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθ. 3/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Σχολείου Τριχωνίου στον Σύλλογο, με σκοπό την στέγαση των γραφείων του Συλλόγου αλλά και την αξιοποίηση των αιθουσών για την επίτευξη διαφόρων δραστηριοτήτων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Μια καθοριστική και ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο, κατά την οποία, η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου μας δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσουμε το πολιτιστικό μας έργο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

-Τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου.
-Τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη.
-Τον συγχωριανό μας και Αντιδήμαρχο Καθαριότητας-Ανακύκλωσης κ. Χρήστο Γούλα.
-Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες τις Παρατάξεις που υπερψήφισαν το αίτημά μας.
-Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τριχωνίου κ. Ευάγγελο Κουτσή.
Τέλος, με την στήριξη όλων των συγχωριανών, των μελών αλλά και των φίλων, ο Σύλλογός μας θα μπορεί πλέον να συνεχίσει το έργο του για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και του πολιτισμού του χωριού μας.

Εκ του Δ.Σ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 233 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News