Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:55 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:10

«Το ρύζι το σωστό είναι φυσικά Agrino!» - Νέα καμπάνια με τη δημοφιλή «5’ mum» Έλενα Χαραλαμπούδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον αέρα βρίσκεται από τις 26 Μαρτίου η νέα καμπάνια για το ρύζι Agrino αποτελούμενη από μία σειρά 3 πρωτότυπων ταινιών με κεντρικό μήνυμα «το ρύζι το σωστό» και πρωταγωνίστρια ένα άτομο πασίγνωστο στα social media [youTube, Instagram, Tik-Tok], αλλά πρωτοεμφανιζόμενο στην τηλεόραση!

Η δημοφιλής «5’ mum» Έλενα Χαραλαμπούδη προτείνει, με τη φρεσκάδα, το χιούμορ και τη fun
διάθεση της, το σωστό ρύζι για την κάθε περίσταση και μια μοναδική πρόταση συντονισμένη με
τις διατροφικές ανάγκες του σήμερα.

Άλλωστε κανένα ρύζι της Agrino δεν είναι ίδιο με τα υπόλοιπα! Όπως και κανένα γεύμα δεν είναι απλώς ένα γεύμα. Όλα «κρύβουν» από πίσω τους ανησυχίες, επιθυμίες, και προσδοκίες…

Έτσι η πρώτη ταινία προτείνει το ιδανικό ρύζι για τη «Γνωριμία με τους γονείς του Νίκου», που δεν είναι άλλο από το Bella για σπυρωτό και λαχταριστό πιλάφι, το πρώτο ρύζι στον κόσμο με
αναγραφή του παραγωγού πάνω στο πακέτο, εν προκειμένω του Σάββα Ευγενίδη από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη ταινία, η πρωταγωνίστρια θέλει να «Πειραματιστεί» με μία συνταγή που «ανανεώνει τη σχέση» και αμφιταλαντεύεται μεταξύ του αυθεντικού Basmati για περιπέτεια στην ανατολή και του Exotic Wild για κάτι πιο ‘άγριο’.

Ενώ στην τρίτη περίσταση «Έχω ζωή και έξω από την κουζίνα», το ρύζι το σωστό είναι ξεκάθαρα το ριζότο Greek Gourmet με ελληνική τρούφα από τα Γρεβενά που είναι έτοιμο σε 14’.

Η νέα καμπάνια «τρέχει» σε τηλεόραση και digital και φέρει την «υπογραφή» της DDB σε σενάριο,
της Stefi & Lynx Productions στην παραγωγή και του Άκη Μυτακίδη στη σκηνοθεσία.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά κοντά 60 χρόνια, η AGRINO αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά τροφίμων. Προσφέρει ελληνικό ρύζι και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, ενώ πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε με εντυπωσιακή επιτυχία στην αγορά των snacks.

Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.