Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:43 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 21:30

"Έχω άνδρα από το Αγρίνιο": "Ποια λίμνη Κόμο, η Τριχωνίδα…" - ωραίο βίντεο στο TikTok

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Iσχυρή δόση χιούμορ έχει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok με πρωταγωνιστή έναν Αγρινιώτη και…αφηγήτρια τη σύζυγο του.

Εκτός από χιούμορ όμως έχει και ισχυρή δόση αλήθειας…Γιατί ποιος θα διαφωνήσει πως η Λίμνη Κόμο δεν…μετράει μπροστά στην Τριχωνίδα…’Η πως με λογαριασμό 30 ευρώ «στο Αγρίνιο γίνεσαι λιάρδα».

Αυτά λέει ο συμπολίτης με την σύζυγο-σε κάθε του διαπίστωση- να μονολογεί πως «έχω άνδρα από το Αγρίνιο».
Ακόμη και το παγωτό χωνάκι που δοκίμασε ο φίλος μας στην Ιταλία δεν είναι καλύτερο από το αλησμόνητο χωνάκι στην Παπαστράτου (οι χρήστες του διαδικτύου διχάζονται αν ήταν στον Κανάτα ή δίπλα του…)

Εχει την πλάκα του το βίντεο όπως και τα σχόλια όσων έσπευσαν να… το σχολιάσουν.«Βγάζεις τον άντρα απ ‘τ’ Αγρίνιο, αλλά όχι τ ‘Αγρινιο απ’τον άντρα!!» ένα σχόλιο ενώ άλλο του βρίσκει «δίκιο σε όλα». «Σαν την Τριχωνιδα λέει δεν είναι.Χάνει ο Κλούνεϊ που πήγε και πήρε σπίτι εκεί και όχι στην Τριχωνιδα»,ο αντίλογος. «Δίπλα από τον Κανάτα βρε, ο Κανάτας δεν είχε παγωτά»,άλλος αντίλογος.

Όλοι όμως θα συμφωνήσουμε πως από το χιούμορ δεν χάνει κανείς…

agrinionews.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 506 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 21:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.