Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  1:25 πμ
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 09:37

Επένδυση με την Αγρινιώτισσα Εύα Γράψα για Άρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Άρη δεν κοιτούν μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον τους, και σε αυτό το πλαίσιο ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους την Εύα Γράψα.

Η 15άχρονη γκαρντ, που είναι αδερφή της Αγρινιώτισσας Ευτυχίας Γράψα της γυναικείας ομάδας, θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής των «κιτρίνων» και συγκεκριμένα θα ενισχύσει την καινούρια σεζόν την ομάδα των Κορασίδων. Η Εύα Γράψα αγωνίστηκε πέρυσι στον Αστέρα Ιπποδρομίου Θεσσαλονίκης, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των Αργοναυτών Αγρινίου, ΠΑΟΚ, ΜΕΝΤ, Ηρακλή, Μαντουλίδη και Νίκης Λευκάδας.

Η ανακοίνωση: «Το γυναικείο μπάσκετ του Α.Σ. Άρη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της νεαρής αθλήτριας Εύας Γράψα για το τμήμα των Κορασίδων του Άρη από τον Αστέρα Ιπποδρομίου. Η Εύα Γράψα είναι γεννηθείσα στις 31/01/2001 στο Αγρίνιο, έχει ύψος 1,73μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Ακόμα, είναι η μικρή αδερφή της αθλήτριας του γυναικείου μπάσκετ του Άρη, της Ευτυχίας Γράψα!

Η Εύα ξεκίνησε το μπάσκετ το 2008 στην ομάδα Αργοναύτες Αγρινίου, εκεί όπου έπαιξε μέχρι το 2010. Το 2010-2011 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά πήγε στη ΜΕΝΤ. Στην συνέχεια, για ένα εξάμηνο πήγε στις Παγκορασίδες του Ηρακλή και το πρώτο εξάμηνο του 2013 πήγε στον Μαντουλίδη. Μετά, τη χρονιά 2013-2014, η Εύα επέστρεψε στο Αγρίνιο και στην ομάδα Αργοναύτες Αγρινίου και την επόμενη χρονιά, 2014-2015, βγήκε πρώτη στο τοπικό πρωτάθλημα Κορασίδων, ΕΣΚΑΒΔΕ, με την ομάδα Νίκη Λευκάδας. Τέλος, την προηγούμενη χρονιά η Εύα Γράψα αγωνίστηκε με την ομάδα του Αστέρα Ιπποδρομίου Θεσσαλονίκης! Καλή αρχή στον Άρη, Εύα!».

https://www.superbasket.gr/

 

Διαβάστηκε 1929 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News