Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  9:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 19:52

«Το προξενιό της Ιουλίας» – Η Ιουλία βοηθά κρυφά τον Χρήστο να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Χάδω βάζει συνεχώς λόγια στον Γιωργίκη για το δέσιμο του Χρήστο και της Ιουλίας και η Στάσα μαθαίνει από τον Στασινόπουλο για το προξενιό που έστειλε ο Γρηγόρης στη Φιλιώ. Την ίδια στιγμή, η υγεία της Κυριακούλας επιδεινώνεται προκαλώντας σε όλους ανησυχία.

Τι θα δούμε απόψε

Ο Γιωργίκης εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία για ακόμη μια φορά, καθώς συνεχίζει να την περιποιείται. Η Χάδω επισκέπτεται δικηγόρο, προκειμένου να επισπεύσει την διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, αλλά μια πληροφορία που μαθαίνει εκεί, την ανησυχεί. Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εμποδίσει τον αδελφό της από το να κάνει άλλο ένα λάθος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα τους, δεν είναι καλά στην υγεία της και ανησυχεί. Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά το Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως, όμως εκείνη, την αγνοεί. Δεν την αγνοεί, όμως, η Χάδω, που φροντίζει να στριμώξει την Δέσπω, ώστε να την πάρει με το μέρος της. Εν τω μεταξύ, οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφτεί εκ νέου την Στάσα, για να της πει τα νέα, την ίδια ώρα που εν αγνοία όλων, ο Ρήγας, ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα.

Η Στεφανία βρίσκει τη Δέσπω να κρυφακούει έξω από το στάβλο, την ώρα που η Ιουλία βοηθάει κρυφά το Χρήστο να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει

Η Χάδω φροντίζει να στριμώξει την Δέσπω, ώστε να την πάρει με το μέρος της

Ο Ρήγας, ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα

Η Κυριακούλα επισκέπτεται το μνήμα του πατέρα της

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 328 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 20:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.