Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  10:19 μμ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 12:15

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου: Ενημέρωση για το πλαίσιο των δίωρων διακοπών εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου σήμερα 27-2  αποφασίστηκε μόνο για την Τετάρτη 28-2 να γίνει δίωρη διακοπή εργασιών κατά το χρονικό διάστημα 10:00 πμ. έως και 12:00 πμ.

Από την Πέμπτη 29-2 το πλαίσιο των δίωρων διακοπών θα είναι ξανά το 09:00 πμ. έως και 11:00 πμ. όπως έχει ήδη αποφασιστεί και ανακοινωθεί.

Οι δίωρες διακοπές εργασίας θα γίνουν χωρίς παράταση του ωραρίου εργασίας μετά τις 15:00 μ.μ. ώρα λήξης του ωραρίου εργασίας σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση των μελών του Συλλόγου.

Κατά το χρονικό διάστημα των δίωρων διακοπών δεν θα εκτελείται καμία εργασία από τα μέλη του Συλλόγου ως προς την εξυπηρέτηση του κοινού και την διεξαγωγή των ποινικών και πολιτικών συνεδριάσεων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 152 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.