Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  9:43 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 18:52

Νέες θέσεις εργασίας σε διάφορες επιχειρήσεις – Τί άτομα ζητούνται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι-σερβιτόρες και βοηθός σερβιτόρου για επιχείρηση του Αγρινίου. Αποστείλετε βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 26410 26001, μεταξύ 13:00-17:00.

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για εργασία σε λογιστικό γραφείο στο κέντρο του Αγρινίου. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εσπεριδοειδών Dimitra Fruits, που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου, ζητάει προσωπικό για εργασία, γυναίκες και άντρες. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6932604861 και 6936618868.

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ San Giorgio στην Κεφαλονιά ζητά καθαρίστριες από 15/04/2024 έως 01/10/2024. Συμπεριλαμβάνεται Διαμονή και Διατροφή. Τηλ. Επικοινωνίας 6944462979. email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός από την περιοχή του Αγρινίου με δίπλωμα 3ής κατηγορίας και ΠΕΙ για Κατασκευαστική Εταιρεία έργων δρόμων. Να μπορεί να κάνει ταξίδια και να διανυκτερεύει εκτός, όταν και αν χρειάζεται. Παρέχονται μισθός και ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως και μεταφορά προς την εργασία και από την εργασία στην έδρα του. Full time εργασία. Ώρες επικοινωνίας, Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00-14:00 στο τηλέφωνο 6970 980901 και αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθηγήτρια Ισπανικών για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Salmas Edu Training. Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας: Γρίβα και Χαβέλα 9, τηλ. 26410 44264. Αγίας Βαρβάρας 31 και Δελφών, τηλ. 26410 58218. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 340 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 19:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα