Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 18:47

Διαβούλευση για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμων Μεσολογγίου και Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εφαρμογή της ΣΒΑΑ των Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου, εντάσσεται στο Περιφερειακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2021-2027 και έχει στο επίκεντρο την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, την αστική αναβάθμιση και ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής και της πρόσβασης των δημοτών σε ποιοτικές υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της ΣΒΑΑ, κρίνεται απαραίτητη η διαβούλευση με τους φορείς και τους πολίτες της Χωρικής Ενότητας των δύο Δήμων, καθώς ως διαδικασία αποτελεί ουσιαστική παράμετρο για την εκπόνηση και την υλοποίηση μια επιτυχημένης στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ).

Για να «ακουστεί» η φωνή όλων, λειτουργεί από σήμερα ειδικό site ενημέρωσης και διαβούλευσης της ΣΒΑΑ των Δήμων Ι. Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου όπου υπάρχει ενσωματωμένο και το ερωτηματολόγιο.

https://svaa-mes-xir.espa2127.gr/

«Η συμμετοχή όλων αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία της νέας Στρατηγικής», αναφέρει σε ανακοίνωση ο δήμος Ξηρομέρου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 117 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.