Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  1:25 πμ
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 02:25

Χλοοτάπητας σε περιφερειακά γήπεδα του Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Επιτέλους» αναφώνησαν οι κάτοικοι της περιοχής των Δύο Ρεμάτων Αγρινίου, μόλις ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της περιοχής, αφού η αντικατάσταση του πλαστικού, φθαρμένου δαπέδου του γηπέδου ήταν ένα χρόνιο αίτημά τους.

Να σημειωθεί ότι η αντικατάσταση του πλαστικού τάπητα σε γήπεδα περιοχών του Αγρινίου, ξεκίνησε από πέρυσι , με ίδια έσοδα του δήμου Αγρινίου. Η αρχή έγινε με το γήπεδο στον παλαιό Άγιο Χριστόφορο, ενώ ακολούθησε και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο 5×5, στο Καινούργιο.

spo-xlootapitas-gipedo-dyo-remmata2

Πριν από λίγες μέρες, εκτός από το γήπεδο στα Δυο Ρέματα , χλοοτάπητας μπήκε και στο γήπεδο που βρίσκεται στην οδό Εργάνης, κοντά στην Αγία Παρασκευή.

Όπως εξηγεί ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Γρκίζης στο agriniopress.gr, παρεμβάσεις πρόκειται να γίνουν και σε άλλα γήπεδα της περιοχής το επόμενο διάστημα, όπως στο γήπεδο της Αβώρανης και του Παναιτωλίου, όπου και εκεί ο πλαστικός τάπητας έχει φθαρεί λόγω της χρόνιας χρήσης.

spo-xlootapitas-gipedo-dyo-remmata3

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1467 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News