Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  4:18 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 12:13

Eurovision 2024: Σε αυτόν τον ημιτελικό θα διαγωνιστεί η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη είναι η κλήρωση για τις 31 χώρες που θα διαγωνιστούν στους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Malmo της Σουηδίας. Αρχικά στην τελετή έγινε η παράδοση των κλειδιών της διοργάνωσης από τους περσινούς διοργανωτές στους φετινούς και στη συνέχεια καθορίστηκε σε ποιον ημιτελικό θα ψηφίσουν οι Big 5 (Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία) και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες εξαιρούνται από τη διαδικασία του να διαγωνιστούν στους ημιτελικούς.

Έπειτα, έλαβε η χώρα η κλήρωση για τις υπόλοιπες 31 χώρες, όπου κλείδωσε σε ποιον ημιτελικό θα διαγωνιστούν και αν θα είναι στο πρώτο μισό του ημιτελικού ή στο δεύτερο. Η ακριβής θέση των χωρών θα καθοριστεί σε επόμενο χρόνο από τους διοργανωτές.

Η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπείται φέτος από την Μαρίνα Σάττι, θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστηκε 226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.