Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  6:23 μμ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 10:57

«Οι πολιτικοί μας αδιαφορούν», λέει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Με το νέο δικαστικό χάρτη φτιάχτηκαν πολιτικές καριέρες αλλά οι δικοί μας αδιαφορούν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου Δημήτρης Νικάκης που «άστραψε και βρόντηξε» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για το Πρωτοδικείο Αγρινίου.

Σε λίγες ώρες οι δικηγόροι του Αγρινίου έχουν έκτακτη γενική συνέλευση με το κλίμα να είναι βαρύ καθώς δεν υπάρχουν διαβεβαιώσεις πως το Πρωτοδικείο της πόλης δεν θα υποβαθμιστεί όταν εφαρμοσθεί ο νέος δικαστικός χάρτης.

Οι δικηγόροι τα έχουν και με το πολιτικό προσωπικό και σε αυτό το πλαίσιο ο Δημήτρης Νικάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή (του Παντελή Κούτσικου στον Αχελώο) ανέφερε πως «οι πολιτικοί αδιαφορούν, μας στηρίζουν προφορικά».

Εξαίρεσε βέβαια τους δημάρχους Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα που στηρίζουν τον αγώνα των δικηγόρων ωστόσο οι αιχμές του στράφηκαν και προς τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου Χρ.Παΐσιο που «έσπασε το μέτωπο» για δυο πρωτοδικεία στο Νομό.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.