Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  8:43 πμ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 19:11

Αγρίνιο: Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στην παράσταση «Προσευχές από χώμα και ανθό» (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μια πρωτότυπη παράσταση με τίτλο «Προσευχές από χώμα και ανθό» παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (20.12.23) στο κατάμεστο αμφιθέατρο των πανεπιστημιακών τμημάτων, στο Αγρίνιο.

Ο χώρος αποδείχθηκε ιδανικός για να φιλοξενήσει μια εξαιρετική προσπάθεια που ενθουσίασε το κοινό, σε κείμενα, σκηνοθεσία, και διδασκαλία χορωδίας,  Ευσταθίας Γρέντζελου. Τη μουσική επιμέλεια είχε κάνει ο Γεώργιος Αθανασόπουλος.

Το τραγούδι από τα μέλη χορωδιών, η παραδοσιακή μουσική, οι βυζαντινοί ύμνοι και το θεατρικό με τα μεστά νοήματα και τις αξιοσημείωτες ερμηνείες που περιείχε η πολυεπίπεδη παράσταση, συνέθεσαν ένα άρτιο αποτέλεσμα και ανέδειξαν μηνύματα  εξαιρετικά επίκαιρα εν όψει των Χριστουγέννων.

Συμμετείχαν: Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κ.Ε.Δ. Αγρινίου, Χορωδία «Ιάμβη» και Μουσικό Σύνολο «Ηχώ», Χορωδία Συλλόγου Μικρασιατών Ν. ΑιτωλοακαρνανίαςΧορός Ιεροψαλτών.

Δείτε video με αποσπάσματα από την παράσταση:  

Δείτε φωτογραφίες:

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 271 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News