Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  2:03 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 13:08

Ε.Α.Π.: Παρουσίαση συγγράμματος για τον Καθηγητή Σωτήριο Βαρνάβα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 18:00

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση του Εργαστηρίου Τεχνολογιών Αειφορικής Διαχείρισης Αποβλήτων της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σχετικά με την παρουσίαση συγγράμματος για τον Καθηγητή Σωτήριο Βαρνάβα

Το Εργαστήριο Τεχνολογιών Αειφορικής Διαχείρισης Αποβλήτων της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, εκδήλωση σχετικά με την παρουσίαση συγγράμματος για τον Καθηγητή Σωτήριο Βαρνάβα, ο οποίος έχει διατελέσει Συντονιστής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διαχείριση Αποβλήτων» για πολλά ακαδημαϊκά έτη.

Περίπτωση 2

Στην παρουσίαση, όπου θα παρουσιασθεί το σύγγραμμα με τίτλο «Τιμητικός Τόμος: Ο Καθηγητής Σωτήριος Π. Βαρνάβας Πενήντα Χρόνια Προσφοράς στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στην Γεωεπιστημονική – Περιβαλλοντική Έρευνα (1973-2023)», θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ και Διευθυντής του ανωτέρω Εργαστηρίου, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και διακεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ενημερωτικά επισυνάπτεται το πρόγραμμα της παρουσίασης, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του ΕΑΠ στο youtube στο σύνδεσμο: https://youtube.com/live/MeLLX5CJLC8

ΕΑΠ ΠρόγραμμαΤιμητικήςΈκδοσης

Διαβάστηκε 218 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.