Δευτέρα, 21η Απριλίου 2025  6:23 πμ
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 18:59

Έρχονται 6.500 προσλήψεις στην Υγεία το 2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για ειδικότητες στις οποίες υπάρχει έλλειψη

Συνολικά 6.500 προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν εντός του 2024 στον τομέα της Υγείας, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Σχετικά με το ΕΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι ένα από τα προβλήματα του ΕΣΥ είναι η έλλειψη συγκεκριμένων ειδικοτήτων. «Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρα για άγονες ειδικότητες και άγονες περιοχές», σχολίασε ο Υπουργός.

Επιπλέον προβλέπονται εντός του 2024 πιστώσεις ύψους 5.705 εκ. ευρώ, αυξημένες κατά 928,5 εκ. ευρώ σε σχέση με τον αρχικό προϋπολογισμό του 2023, ύψους 4.776,4 εκ. ευρώ, και κατά 250 εκ. ευρώ σε σχέση με τις εκτιμήσεις του 2023.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 458 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία