Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  3:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 11:41

Συνάντηση Επαγγελματικών Φορέων Νομού Αιτωλοακαρνανίας για συντονισμό δράσεων κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Δευτέρα 20/11/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο κτίριο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας των επαγγελματικών φορέων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας με αντικείμενο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Κατόπιν  ανάλυσης των άρθρων του νομοσχεδίου που βρίσκεται στη διαβούλευση από τον πρόεδρο της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας και τη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, αποφασίστηκε ότι το νομοσχέδιο στην παρούσα μορφή του  δεν γίνεται αποδεκτό, καλούν τους συναδέλφους τους σε αποχή από τις δραστηριότητές τους την Τετάρτη 22/11/2023 και την συμμετοχή τους στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί  στις 10:00 της ίδιας μέρας στον πεζόδρομο της Ι. Σταϊκου στο Αγρίνιο.

Τέλος αποφασίστηκε να συντονίσουν την περαιτέρω δράση τους, για την επίτευξη των αιτημάτων τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ο Πρόεδρος Λίνος Μπλέτσας και το μέλος της Δ.Ε. Νάτης Χρήστος, από τον  Ένωση Λογιστών – Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας ο Πρόεδρος Προβίδας Τάσος, η Αντιπρόεδρος Καμμένου Φρένια , ο Γενικός Γραμματέας Ρηγογιάννης Θανάσης και ο ταμίας  Κωνσταντινίδης Ορέστης, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου η Αντιπρόεδρος κα Παπαχρήστου Βάσω, από τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου ο Γενικός Γραμματέας  Ζήσης Θανάσης, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου ο Πρόεδρος Χριστοδουλόπουλος Δημήτριος και ο Γενικός Γραμματέας Γιαννόπουλος Κώστας, από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδας  ο Πρόεδρος Κρέστης Δημήτριος, η Γενική Γραμματέας Μπαρδάκη Αλεξάνδρα και το μέλος Τσακαρδάνος Κώστας, από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας ο Πρόεδρος Νικολέτας Βασίλειος,  ο ταμίας Σιαπλαούρας Δημήτριος και το μέλος Στυλίδης Ευστάθιος, από τον Σύλλογο Κομμωτών Αγρινίου η Πρόεδρος Σωτηροπούλου Μαρία από την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου ο Πρόεδρος κ. Ναστούλης Κώστας.

πηγή φωτό: taxheaven.gr

Διαβάστηκε 130 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.