Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  4:18 μμ
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 10:52

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ\νίας είναι πάντα δίπλα στα σωματεία – μέλη του και στηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για ενίσχυση του κλάδου τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ/νίας έπειτα από αίτημα του σωματείου-μέλους του Φανοποιών - Βαφέων Αιτ\νίας ανακοινώνει ότι διέθεσε την αίθουσα συνεδριάσεων της για την πραγματοποίηση της Γενικής του Συνέλευσης.

Η Γενική Συνέλευση έγινε με την παρουσία του προέδρου της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Νικολόπουλο Αθανάσιο και του προέδρου του σωματείου Φιλιππιάδας κ.Κολοκίτσιο Βησσαρίων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ\νίας είναι πάντα δίπλα στα σωματεία – μέλη του και στηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για ενίσχυση του κλάδου τους.

 

Για το Δ. Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Νικολέτας Βασίλειος                       Ναστούλης Κων/νος

Διαβάστηκε 373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.