Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  2:13 πμ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 22:57

Αγρίνιο: «Restart» για το «Κτήμα Ταξιαρχών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπό νέα ιδιοκτησία πλέον το κτήμα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Συνείδηση” που μέχρι πρότινος άνηκε στον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου επανεκκινεί την παραγωγής και διάθεση των γαλακτοκομικών προϊόντων στην αγορά

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Ξεκίνησε σιγά – σιγά η αντίστροφη  μέτρηση για την επανακυκλοφορία των γνήσιων προϊόντων του «κτήματος Ταξιαρχών». Πλέον το «κτήμα Ταξιαρχών» άλλαξε χέρια και επίσημα, ωστόσο προσανατολισμός του νέου ιδιοκτήτη είναι να συνεχίσει να παράγει τα γαλακτοκομικά αυτά προϊόντα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο οποίος ήταν και αυτός που είχαν κερδίσει από την πρώτη στιγμή τους καταναλωτές και παράλληλα ήταν το «εισιτήριο», ώστε τα προϊόντα αυτά να μπουν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market!

Μάλιστα, απόδειξη της γνησιότητας των προϊόντων αποτελεί πως οι κωδικοί τους, παρά τον ενάμιση και πλέον χρόνο που έπαψαν να παράγονται, δεν έπαψαν να υπάρχουν στα super market, δεν αποσύρθηκαν, διότι αναμένονταν η επανεκκίνηση της παραγωγής τους!

Ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και «ψυχή» του «Κτήματος Ταξιαρχών» πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης μιλώντας στη «Σ» ανέφερε:

Αγρίνιο: «Restart» για το «Κτήμα Ταξιαρχών»  
O πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης

«Τα έργα που πραγματοποιούνται στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου πραγματοποιούνται με τα έσοδα από την πώληση της εταιρείας που είχε ιδρύσει ο Ναός με το όνομα «Κτήμα Ταξιαρχών» και του εξοπλισμού του κτήματος, όπως επίσης και την ενοικίαση των εγκαταστάσεών του, τόσο δηλαδή του τυροκομείου, όσο και του πρατηρίου που είχαμε στο κέντρο του Αγρινίου.

Αποφασίστηκε να πωληθεί το «Κτήμα Ταξιαρχών» και να μην συνεχιστεί από εμάς η λειτουργία του, αλλά επειδή ήταν σε πολύ καλό επίπεδο επιθυμούσαμε να συνεχιστεί η λειτουργία του.

Δεν χρωστούσε πουθενά η εταιρία και επίσης όποιος αποφάσιζε να επενδύσει στο κτήμα, αγοράζοντάς το, θα είχε από την άλλη ημέρα εργασία. Συνεπώς, από τον Ιούνιο το «Κτήμα Ταξιαρχών» πουλήθηκε στην οικογένεια Αγγελοκωστοπούλου, η οποία θα χρησιμοποιήσει τους κωδικούς, την εταιρεία που είχαμε φτιάξει με το ίδιο όνομα, «Κτήμα Ταξιαρχών» δηλαδή, ώστε να μπορεί να είναι τα προϊόντα της σε όλα τα καταστήματα που ήταν και πριν την πώληση.

Ήδη έγιναν οι προετοιμασίες ώστε να υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ακριβώς εκεί που ήταν το πρατήριο του κτήματος Ταξιαρχών. Σε λίγες ημέρες θα μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι την παραγωγή των προϊόντων, των γνήσιων προϊόντων που παρήγαγε ο Άγιος Δημήτριος, καθώς τους μεταβιβάσαμε τις συνταγές και τους δείχνουμε ακριβώς τον τρόπο, με τον οποίο τα παράγαμε.

Έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά επειδή η επένδυση είναι μεγαλύτερη χρειάζεται και ο απαραίτητος χρόνος. Σημαντικό είναι πως εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο που σταμάτησε η λειτουργία του «Κτήματος Ταξιαρχών» και η κυκλοφορία των προϊόντων του, οι κωδικοί των προϊόντων του κτήματος δεν έχουν βγει από τα μεγάλα καταστήματα, κάτι που αποδεικνύει την γνησιότητα των προϊόντων. Πρακτικά σημαίνει πως οι μεγάλες αλυσίδες αναμένουν να κυκλοφορήσουν και πάλι τα προϊόντα του «Κτήματος Ταξιαρχών».

Τα χρήματα που εισέπραξε ο Ναός επενδύθηκαν, εκτός από τις εργασίες συντήρησης που εκτελούνται, στα συσσίτια και στο φιλανθρωπικό έργο».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.