Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  3:39 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 19:14

Συνάντηση Θανάση Λύρου με μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θανάσης Λύρος από το Εργατικό Κέντρο: «Η Δημοτική μας Αρχή θα σταθεί δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, για αξιοπρεπή εργασία».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», Θανάσης Λύρος, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Κατά την γόνιμη συζήτηση που αναπτύχθηκε, ο Πρόεδρος του Σωματείου, Σάκης Παπαδημητρόπουλος, περιέγραψε τις δύσκολες και πολλές φορές εξοντωτικές συνθήκες εργασίας των μελών του αλλά και την ανεργία που πλήττει τον κλάδο, φαινόμενο βεβαίως που απηχεί την γενικότερη αντιμετώπιση των εργαζομένων από την εργοδοσία.

Ο Θανάσης Λύρος από την πλευρά του τόνισε πως πρώτο μέλημα της Δημοτικής μας Αρχής θα είναι η προσέλκυση τουρισμού, που θα δημιουργήσει αναπόφευκτα θέσεις εργασίας, ώστε να δουλέψει κόσμος κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες και να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας.

Έκλεισε δε με την υπόσχεση πως «η Δημοτική μας Αρχή θα σταθεί δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, για αξιοπρεπή εργασία».

Διαβάστηκε 335 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία