Δευτέρα, 4η Δεκεμβρίου 2023  5:07 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 20:22

Αυτές είναι οι πέντε ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε πριν κάνετε σχέση μαζί του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εμπιστοσύνη είναι ένα από τα πιο πολύτιμα συναισθήματα, αν και κανείς δεν θέλει να είναι διαρκώς σε εγρήγορση, το να εμπιστευτούμε κάποιον που γνωρίσαμε μόλις το κάνει εύκολο να πληγωθούμε.

Για μερικούς ανθρώπους βέβαια το να μην εμπιστεύονται αυτόματα τους άλλους είναι αρκετά δύσκολο.

Αν και τα περισσότερα στοιχεία που υπάρχουν για το συγκεκριμένο σύνδρομο εστιάζουν στα παιδιά εγείρεται το ερώτημα «πώς αξιολογούμε την αξιοπιστία των ανθρώπων που γνωρίζουμε λίγο καιρό;».

Δυστυχώς, αρκετές φορές η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση έρχεται συχνά μετά το τέλος της σχέσης και αφού η εμπιστοσύνη μας έχει χαθεί. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να προλάβετε την κατάσταση, χωρίς να σπάσουν τα νεύρα σας.

Πριν αποφασίσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να εμπιστευτείτε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχετε βγει μόνο λίγα ραντεβού, απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

Πόσο καιρό γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο;

Αν δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε έναν άνθρωπο που γνωρίζετε εδώ και πέντε χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα ξεκινήσατε να βγαίνετε ραντεβού, πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί.

Αντίθετα, αν δεν εμπιστεύεστε πλήρως τον άντρα που σας αρέσει πολύ, αλλά γνωρίσατε μόλις πριν από ένα μήνα, πιθανότατα τα πράγματα κυλούν χαλαρά και έχετε την ικανότητα να διακρίνετε τι συμβαίνει.

Πώς γνωριστήκατε;

Ένας άνθρωπος που γνωρίσατε μέσω κοινού φίλου ίσως είναι πιο αξιόπιστος, από κάποιον που γνωρίσατε σε ένα μαγαζί μια εβδομάδα πριν ή μέσω μιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης πριν από έναν μήνα.

Πώς είναι η επαφή σας;

Απαντά σε λογικό χρονικό πλαίσιο στα ηλεκτρονικά μηνύματα; Μιλά για το πρόγραμμά του; Πόσο εύκολα σάς «ανοίγεται» για ζητήματα που τον αφορούν και πόσο εύκολα ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ σας;

Μοιάζει ο online εαυτός του με τον πραγματικό;

Σε περίπτωση που στα social media βλέπετε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που γνωρίσατε στο ραντεβού, η σχέση σας δεν θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Πόσα γνωρίζετε για το παρελθόν του;

Προσπαθήστε να μάθετε γιατί και πώς τελείωσε η τελευταία του σχέση, αλλά και τι είδος γυναικών επέλεγε για τα ραντεβού του. Θα καταλάβετε πολλά για τον χαρακτήρα του. Επίσης, αν διαρκώς αναφέρεται στην πρώην σύντροφό του ως «παράξενη», «απαιτητική», «γκρινιάρα» ή και «τρελή», ετοιμαστείτε να ακούσετε και για εσάς του ίδιους χαρακτηρισμούς.

pronews.gr

Διαβάστηκε 190 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 20:30
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα