Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  8:32 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 19:30

Δήμος Ναυπακτίας: Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" επισκέφθηκε το Δασαρχείο Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Με πυκνό πρόγραμμα επαφών συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος με συνοδεία υποψηφίων του συνδυασμού ‘’Ενωτική Πρωτοβουλία ‘’ επισκέφθηκε το Δασαρχείο Ναυπάκτου  στο οποίο είχε μια γόνιμη συνάντηση με τον Δασάρχη κο.Γεώργιο Ράπτη και τον αναπληρωτή Δασάρχη κο. Αθανάσιο Σταμάτη. Συζητήθηκαν τα θέματα αρμοδιότητας του Δασαρχείου , τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργικότητα της υπηρεσίας ,καθώς επίσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη δασική περιοχή του ορεινού όγκου.

Τέλος, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο που ο Δήμος μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της συνεργασίας και την αποδοτικότερη λειτουργία του.

Ο  κύριος Λουκόπουλος δήλωσε πως ο κύκλος των επισκέψεων   θα συνεχισθεί, ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τους στόχους και τις κατευθύνσεις της επόμενης μέρας!

Διαβάστηκε 183 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.