Κυριακή, 1η Οκτωμβρίου 2023  11:46 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 11:13

Βράβευση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στην διάρκεια της ημερίδας «Κλιματική Αλλαγή και Δημόσια Υγεία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου κατά τη διάρκεια ημερίδας «Κλιματική Αλλαγή και Δημόσια Υγεία» το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, με κοινό σημείο αναφοράς τις πράξεις αλληλεγγύης, αρετής και υψηλής κοινωνικής προσφοράς απένειμαν τιμής ένεκεν βραβεία, για τον ανθρωπισμό και τον εθελοντισμό στους τοπικούς συλλόγους εθελοντών και συλλόγους ασθενών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας και στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος κα Κολοβού Λαμπρινή από τον Αντιπερειφεριάρχη κ. Δημητρογιάννη Λάμπρο, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους της Τ.Δ.Ε. Αγρινίου και τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου είναι αρωγοί στις δράσεις της. Η συνεισφορά τους στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ είναι πολύτιμη και τη δύσκολη εποχή που διανύουμε αντανακλά αξίες, ευαισθησία, ανθρωπιά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.  

Η βράβευση αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το δια βίου ταξίδι μας για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, αυτούς τους Ωραίους Τύπους.

Περήφανοι όλοι μας ως εθελοντές, σας είμαστε ευγνώμονες, έχοντας όπλα μας την Αλήθεια, Πίστη, Αγάπη, Ευθύνη, Συνέπεια, Τόλμη, Αντοχή, Σεβασμό, Αλληλεγγύη, Ανιδιοτέλεια και πολύ δουλειά.

 

Για την Τ.Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ

Η Πρόεδρος

Κολοβού Λαμπρινή

Διαβάστηκε 132 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.