Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:37

Στην Κατοχή ο Κώστας Λύρος/Συναντήθηκε με τοπικούς υποψηφίους και πολίτες!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Κατοχή ο Κώστας Λύρος/Συναντήθηκε με τοπικούς υποψηφίους και πολίτες!

«Συνεχής η προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής»

Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του ο Δήμαρχος και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», Κώστας Λύρος.

Χθες, για μια ακόμη φορά, επισκέφθηκε την Δημοτική Ενότητα Οινιαδών, όπου στην Κατοχή είχε συνάντηση με του τοπικούς υποψηφίους του Συνδυασμού του.

Στη συνάντηση διάχυτη ήταν η αισιοδοξία, καθώς από τα μηνύματα των δημοτών υπάρχει θετική ανταπόκριση και εμπιστοσύνη στη «Δημιουργική Ανατροπή» όπως και στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου που βλέπουν αυτόν που μάχεται και πασχίζει, παρά τις αντιξοότητες με τους συνεργάτες του, για να κάνει πράξη την διακαή επιθυμία του για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Λύρος ενημέρωσε εκτενώς τους τοπικούς υποψηφίους για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί, τα έργα που εκτελούνται καθώς και όσα προγραμματίζονται και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άριστη  συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και των τοπικών συμβουλίων, στην προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής και ειδικότερα της Κατοχής.

Αμέσως μετά, ο Κώστας Λύρος, συνοδευόμενος από υποψηφίους περπάτησε σε δρόμους της Κατοχής και συνομίλησε με κατοίκους για τα μείζονα ζητήματα της περιοχής, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής της και έθεσε υπόψη των κατοίκων τις προτάσεις του συνδυασμού την επόμενη πενταετία.

«Προχωράμε πιο έτοιμοι, πιο σίγουροι και πιο αποφασισμένοι για το καλό της Κατοχής και του Δήμου μας» σημείωσε ο Κώστας Λύρος

Διαβάστηκε 200 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.