Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:56 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 19:52

Πρόσκληση σε συνάντηση για debate απο τον Κώστα Καρπέτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ανοικτής πολιτικής συζήτησης μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές της Περιφέρειας στη Δυτική Ελλάδα. Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Καρπέτας απέστειλε επιστολή προς τους επικεφαλής των συνδυασμών με την οποία καλεί σε συνάντηση για τους όρους διεξαγωγής της συζήτησης, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η επιστολή του Κώστα Καρπέτα έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε αναλάβαμε την πρωτοβουλία, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία για την πραγματοποίηση ανοιχτής πολιτικής συζήτησης μεταξύ των επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων ενόψει των επικείμενων εκλογών, σύμφωνα με τη δημοκρατική παράδοση της περιφέρειας μας. Για λόγους ευνόητους η παρουσία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη ήταν βασικός όρος για τη διεξαγωγή μιας τέτοιας συζήτησης.

Με δεδομένη τη θετική απόκριση του, σας καλούμε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Παρακαλούμε για τη θετική σας απόκριση και για τη συμμετοχή σας μέσω του εκπροσώπου σας.

*Η περιφερειακή Αρχή να μεριμνήσει για τη διαθεσιμότητα της αίθουσας.

Με εκτίμηση

Κώστας Καρπέτας

Διαβάστηκε 117 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 19:57
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.