Τρίτη, 5η Δεκεμβρίου 2023  5:54 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 17:35

Σε Νεοχώρι και Μαγούλα ο συνδυασμός του Θανάση Λύρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας «Ανάπτυξη για όλους», με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο, πραγματοποίησαν ενημέρωση των συνδημοτών μας σε Νεοχώρι και Μαγούλα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες και να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα ανάπτυξης, που ο Συνδυασμός θα πραγματοποιήσει, εφ’ όσον αναλάβει την διοίκηση του Δήμου.

Ο Θανάσης Λύρος, άκουσε με προσοχή τους κατοίκους, που δικαίως διαμαρτύρονται για τα οξυμένα προβλήματα που βιώνουν, λόγω της διαχρονικής εγκατάλειψης που έχουν υποστεί από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Τους έδωσε μια βασική και κρίσιμη υπόσχεση, πως τους οικονομικούς πόρους, που καταβάλλει κάθε χωριό, για λογαριασμό του Δήμου, θα τους διαχειρίζεται αποκλειστικά το Τοπικό Συμβούλιο που θα προκύψει, ώστε τα χρήματα να αξιοποιούνται για τις ανάγκες του χωριού τους και μόνο.

Οι κάτοικοι ενθουσιάστηκαν μ’ αυτή την υπόσχεση και υποσχέθηκαν κι αυτοί με την σειρά τους να στηρίξουν τον Θανάση Λύρο, στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, για το καλό το δικό τους αλλά και ολόκληρου του Δήμου μας.

Παράλληλα με τις επισκέψεις αυτές, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού παρευρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, στο Νεοχώρι, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και απόψεις μαζί του.

Διαβάστηκε 209 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.