Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  10:00 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 12:48

Δήμος Αγρινίου: Επίσκεψη Γιώργου Παπαναστασίου σε Γαβαλού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Βάλαμε γερά θεμέλια ανάπτυξης και προχωράμε μαζί για ένα ακόμα καλύτερο αύριο»

Με πολίτες στη Γαβαλού συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου και συζήτησαν όλες τις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια για να  αξιοποιηθούν  τα πλεονεκτήματα και οι μεγάλες προοπτικές του Δήμου Αγρινίου.

Δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου:

«Οι πολίτες βλέπουν και αναγνωρίζουν τα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα στις Δημοτικές Ενότητες με σημαντικά έργα υποδομών. Η συνεργασία που έχουμε με τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια θα συνεχιστεί όπως  και η προσπάθεια να γίνει το τόπος μας καλύτερος.  Βάλαμε γερά θεμέλια ανάπτυξης και προχωράμε μαζί για ένα ακόμα καλύτερο αύριο. Συνεχίζουμε μαζί»,  σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου συνομιλώντας με κατοίκους και επαγγελματίες.

Διαβάστηκε 253 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 17:43
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.