Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:58 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 21:55

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Ζωή Παρρά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Ζωή Παρρά ,ελεύθερη επαγγελματίας   από το Αιτωλικό. 

Σε δήλωση της η Ζωή Παρρά  ανέφερε:

«Έχοντας παρακολουθήσει στενά το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής και αγαπώντας βαθειά τον τόπο μου αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τη «Δημιουργική Ανατροπή». 

Στο προσώπου του Δημάρχου διέκρινα αναντίρρητα την ανιδιοτέλεια ,την εργατικότητα και την αξιοπρέπεια . Ο Κώστας Λύρος και η οικογένεια του είναι άνθρωποι για τους οποίους τρέφω αισθήματα βαθιάς εκτίμησης και εμπιστοσύνης, ενώ, αδιαμφισβήτητα, μας διακρίνουν κοινές αξίες. Έτσι, λοιπόν, η επιλογή μου να είμαι μαζί του στον αγώνα του αποτελεί πράξη έμπρακτης αναγνώρισης. Άλλωστε, ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, υπήρξε σταθερός φίλος του πατέρα μου, ανθρώπινα και όχι πολιτικά. 

Για αυτό η πρόταση του για εμένα αποτελεί  τιμή. .»

Διαβάστηκε 193 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.