Παρασκευή, 26η Ιουλίου 2024  11:27 μμ
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 22:05

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΟΙΝΙΑΔΕΣ  !

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές Οινιαδίτης λογιστής Βαγγέλης Σερακιώτης  από το Νεοχώρι. 

Σε δήλωση του ο Βαγγέλης Σερακιώτης ανέφερε:

«Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019, είχα στηρίξει , όπως και οι περισσότεροι από εσάς , την σημερινή δημοτική αρχή.

Είναι πραγματικότητα , ότι δεν έγιναν όλα, όσα έπρεπε να γίνουν.

Μην ξεχνάμε όμως ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, που λειτούργησαν ως τροχοπέδη, όχι μόνο για την ανάπτυξη του δήμου μας, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας.

Σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος  διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει εκείνος που ηγείται (ΗΘΙΚΗ-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) τα οποία δεν έχουν αμφισβητηθεί από κανέναν έως σήμερα, με οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθώ την πρόταση του, να συμμετέχω ενεργά πλέον στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη, ώστε να έχει μια δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσει το έργο του.

Μέσα από την ομαδική εργασία, την αφύπνιση της κοινωνίας για συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα και τον εθελοντισμό, θα μπορέσουμε να γίνουμε και πιο αποτελεσματικοί και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Αφού σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας, σεμνά και ταπεινά ζητώ την στήριξη  σας.

Με εκτίμηση και σεβασμό.»

Διαβάστηκε 333 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News