Κυριακή, 5η Μαίου 2024  11:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 17:16

Οι τρεις κινήσεις που θα «εκτοξεύσουν» τη λίμπιντό σου – Εύκολα και χωρίς κόστος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπάρχουν αρκετοί και απλοί τρόποι για να αφυπνίσετε τη λίμπιντο σας και να «απογειώσετε» την ερωτική σας ζωή.

Όπως οι τρεις παρακάτω:

Φτιάξτε ατμόσφαιρα

Δεν μιλάμε για τα κλασσικά αναμμένα κεριά και την χαμηλή μουσική. Μιλάμε για «εγκεφαλική» ατμόσφαιρα, με τη σκέψη να στρέφεται σε πιο ερωτικές κατευθύνσεις. Αν ο στόχος είναι η ερωτική επαφή, τότε βάλτε την στο μυαλό σας, επιθυμήστε την και κάντε χώρο στη σκέψη σας για εκείνη. Η προετοιμασία εκτός από σωματική θα πρέπει να είναι και νοητική.

Ανανέωση

Εμπλουτίστε το ρεπερτόριο σας στο σεξ με γερές δόσεις ανανέωσης, με την συναίνεση του συντρόφου φυσικά. Στάστε τη ρουτίνα, μην μένετε μόνο στην κρεβατοκάμαρα, αλλάζοντας στάσεις που αν τις επαναλαμβάνεται συνεχώς θα έχουν χάσει την απόλαυσή τους.

Αφήστε χώρο για το σεξ

Δεν είστε φίλοι, ούτε αδέλφια. Η εγγύτητα είναι σημαντική στο ζευγάρι, αλλά η υπερβολική οικειότητα μπορεί να φέρει προβλήματα στο σeξ. Αν θέλουμε το εpωτικό ενδιαφέρον να ξυπνήσει, μπορούμε να δούμε τον σύντροφό μας ως ξένο, έναν άγνωστο που θέλουμε να ανακαλύψουμε και να κατακτήσουμε από την αρχή. Δώστε χώρο σε περισσότερο μυστήριο και τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

pronews.gr

Διαβάστηκε 455 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.