Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  6:23 πμ
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 12:45

Ικανοποίηση στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών για την πρόοδο των έργων στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο– Αμβρακία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών για την πρόοδο των έργων στον αυτοκινητόδρομο Ακτίου – Αμβρακία.

Σε εργοτάξιο του έκανε σήμερα , Πέμπτη 20 Ιουλίου, το πρωί την πρώτη του επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία ως Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Παρόντες επίσης στην επίσκεψη η Υφυπουργός αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου , η Γενική Γραμματέας Υποδομών Μαρία – Έλλη Γεράρδη και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαρά.

Όπως επαναβεβαιώθηκε εντός του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί η οδική σύνδεση Ακτίου- Αμβρακίας.

«Η Δυτική Ελλάδα αλλάζει! Η Ελλάδα αλλάζει! Σήμερα το πρωί  επισκεφθήκαμε ένα εξαιρετικής σημασίας έργο, τα περίπου 49 χιλιόμετρα του Άκτιο-Αμβρακία. Σε τρία χρόνια, 2020-2023, ολοκληρώνεται ένας ακόμα ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη σε έναν ευλογημένο τόπο», σημείωσε η κυρία Αλεξοπούλου.


 

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.