Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:19 πμ
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 18:11

Αγρίνιο: “Τρέχουν” οι εργασίες για την πρότυπη σχολική μονάδα του 7ου Γυμνασίου – Στόχος να έχει ολοκληρωθεί πριν το “πρώτο κουδούνι”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ούτε οι υψηλές θερμοκρασίες δεν σταματούν τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους “τρέχουν” οι εργασίες για την ολοκλήρωση της πρότυπης σχολικής μονάδας όπου θα μεταστεγαστεί το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Ο καιρός δεν ήταν “σύμμαχος” για τα συνεργεία που μετά τις συχνές βροχοπτώσεις, έρχονται τώρα αντιμέτωποι με τον καύσωνα.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: το “πρώτο κουδούνι” να ακουστεί φέτος σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου Ντόρα Μαργάρα που επισκέπτεται συχνά την υπό κατασκευή κτήριο,  σε σχετική ανάρτηση σχολιάζει ότι της κάνει εντύπωση πόσο χαρούμενοι, ορεξάτοι και θετικοί είναι οι άνθρωποι σε όλα τα συνεργεία. “Το θεωρούν σπίτι τους, δείχνουν υπερήφανοι για την δουλειά τους και δικαίως…“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.