Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  10:20 μμ
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 18:23

Πανελλαδικές 2023: Οι υψηλότερες επιδόσεις υποψηφίων στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέλος τέθηκε στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023 καθώς σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023,  ανακοινώθηκαν οι φετινές βαθμολογίες.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επίσης, οι υποψήφιοι λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Οι υποψήφιοι θα έχουν στη διάθεσή τους αρκετές μέρες ώστε να μελετήσουν το μηχανογραφικό τους και να κάνουν τις επιλογές τους με ηρεμία καθώς αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία.

Όσον αφορά στην πορεία των βάσεων οι πρώτες εκτιμήσεις δεν δείχνουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2022, κάτι που αφορά κατά πάσα πιθανότητα και τις σχολές υψηλής ζήτησης.

Πολλα τα χαμόγελα και για τους υποψήφιους  του Αγρινίου οι κόποι των οποίων ανταμείφθηκαν, με κάποιους να σημειώνουν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες.

Αναφορικά με τους «πρώτους των πρώτων» λυκείων του Αγρινίου και σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέστη δυνατό να συγκεντρωθούν από το agrinionews.gr μέχρι τώρα οι υψηλότερες επιδόσεις είναι οι ακόλουθες:

1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου: Από τους υποψηφίους του 1ου Λυκείου Αγρινίου πρώτευσε ο Γιώργος Μπολιαρης με Μ.Ο. 18, 525 (Θετικών Σπουδών) .Δεύτερος ο Δημήτριος Στύλιου με Μ.Ο. 18,375 (Θετικών Σπουδών) και τρίτη επίδοση η Ελένη Τσέλιου με 18,300 (Σπουδών Υγείας).

2ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου:  Την υψηλότερη βαθμολογία απο το 2ο ΓΕΛ συγκέντρωσε ο Εμμανουήλ Πετράκης, στον Τομέα Θετικών Σπουδών με Μ.Ο. 18,88  μόρια . Δεύτερος ο Στυλιανός Αθανασιάς, στον Τομέα Οικονομίας Πληροφορικής, με Μ.Ο. 18,83. Την τρίτη επίδοση βκατέγραψε ο Γεώργιος Τόλης, στον Τομέα Υγείας με Μ.Ο. 18,73 μόρια.

3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου: Πρώτευσε ο Δημήτρης Σωκράτης Μασίκας στον Τομέα Θετικών Σπουδών με Μ.Ο. 19,15. Την δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία συγκέντρωσε η Αρσινόη Τσιατσιούλη, στον Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών με Μ.Ο. 18,85. Τρίτος ο Λάμπρος Καρράς, στον Τομέα Οικονομίας Πληροφορικής ,με Μ.Ο. 18,6.

4ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου: Απο τους υποψηφίους του 4ου ΓΕΛ πρώτευσαν οι Βασιλική Παπούλια με μ.ο. 18,600 (Θετικών Σπουδών – Σπουδών Υγείας), Γεώργιος Νάνος (Οικονομίας και Πληροφορικής με 18,200 και ο  Αλίκη – Ειρήνη Κωνσταντίνου με μ.ο. 18,075  (Οικονομία – Πληροφορική, πρόκειται για απόφοιτο) και η  Κωνσταντίνα Σπανού με μ.ο. 17,950 (Θετικών Σπουδών – Σπουδών Υγείας).

5ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου: Στο 5ο ΓΕΛ υψηλότερη επίδοση σημείωσε ο Παύλος Γρατσάνης, στον Τομέα Οικονομίας-Πληροφορικής, με 17.910 μόρια. Ακολούθως η Ελένη Μουστρούφα, στον Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών, με 17.480 μόρια και η Αγγελική Αλεξοπούλου, στον Τομέα Υγείας, με 17.720 μόρια.

6o Γενικό Λύκειο:  Οι υποψήφιοι του 6ο ΓΕΛ Αγρινίου που πρώτευσαν ήταν υποψήφιοι στον Τομέα Υγείας. Συγκεκριμένα,  πρόκειται για τους Ουρανία Δημοπούλου, Γεωργία – Αρτεμισία Κολοκυθά, Μάριος Ζήκος και Μαρία-Ιωάννα Αναγνωστοπούλου.

Μουσικό Σχολείο Αγρίνιου : Στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου η Σπυριδούλα Κοντονάσιου, στον Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών σημείωσε  18,4 Μ.Ο.Η Σταυρούλα Καρναβιά, στον Τομέα Υγείας συγκέντρωσε Μ.Ο. 17,7 Τέλος, η Χριστιάνα Σαμαρά, στον Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών με Μ.Ο. 17,53.

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Την υψηλότερη επίδοση από τους υποψηφίους του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου σημείωσε η Κωνσταντίνα Κωστοπούλου,   με Μ.Ο. 19,5 στον Τομέα Υγείας. Αντίστοιχη επίδοση σημείωσε και άλλος μαθητής συγκέντρωσε Μ.Ο. 19,5  που επιθυμεί ανωνυμία. Ακολουθούν οι Ιωάννα Νικολοπούλου και Μαρία Καρκάνη με Μ.Ο. 18,9 στον Τομέα Πληροφορικής.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.