Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  1:26 μμ
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 14:53

Η Σταυρίνα Βασιλοπούλου μιλά για την συμμετοχή της στην ταινία «Νεράϊδες του Δρόμου» που γυρίστηκε στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μεγάλου μήκους ταινία «Νεράϊδες του Δρόμου» γυρίστηκε στο Αγρίνιο απο τον σκηνοθέτη Zephy Ross και θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στο 3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου την ερχόμενη εβδομάδα. Συναντηθήκαμε με μια απο τις συμμετέχουσες ηθοποιούς , την Σταυρίνα Βασιλοπούλου, και μιλήσαμε για την εμπειρία της.

Πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις στην πρώτη μεγάλου μήκους μυθοπλασίας στο Αγρίνιο;

Φέτος, μου έγινε πρόταση από τον σκηνοθέτη Zephy Ross να συμμετάσχω στην ταινία του με τίτλο «Νεράϊδες του Δρόμου» ή αλλιώς «Road Fairies». Δέχθηκα με χαρά γιατί συμμετέχοντας στην ταινία είχα την ευκαιρία να δω στην πράξη όλα αυτά που έχω μάθει στα μαθήματα που διεξάγονταν στα πλαίσια του κινηματογραφικού φεστιβάλ και να αγαπήσω λίγο παραπάνω τον κινηματογράφο. Συνολικά, η εμπειρία των γυρισμάτων ήταν εξαιρετική και έμαθα πάρα πολλά πράγματα.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ταινία «Νεράϊδες του Δρόμου»;

Ο ρόλος μου στην ταινία είναι η Σοφία. Είναι μια κοπέλα φουλ υπερασπιστική ως προς τη Λενα, την καλύτερή της φίλη, τη στηρίζει, την ενθαρρύνει και νοιάζεται γι’ αυτήν ουσιαστικά, όπως θα δούμε στην ταινία. Είναι ο άνθρωπος που την ξέρει καλύτερα από όλους και δεν φοβάται να θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο προκειμένου να την βρει όταν αυτή εξαφανίζεται μετά από καυγά με την μπάντα της.

σταυρινα βασιλοπουλου

Τι άλλο έκανες φέτος;

Φέτος, εκτός από τη μεγάλου μήκους, συμμετέχω στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Αγρινίου για 3η χρονιά με τον μονόλογο Wake Up Call. Ελάτε στο φεστιβάλ από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου να ψηφίσετε τον καλύτερο μονόλογο!

Λίγα λόγια για την πορεία της μέχρι τώρα:

H Σταυρίνα Βασιλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στο Αγρίνιο με το Θεατρικό τμήμα της ΓΕΑ και ταυτόχρονα συμμετέχει στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου «Οι Μονόλογοι της Λήδας».  

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Φωτογραφίες του Bill Matters [@tale_matters]

 

Διαβάστηκε 1111 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 14:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.