Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:22 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 20:49

ΑΦΑΝΕΙΑ: κυκλοφορούν music video «Συνάντησέ με Στο Σκοτάδι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το debut album τους «Μακριά απ’ τον Κόσμο» να είναι διαθέσιμο εδώ και μερικούς μήνες από την Moon Fuzz Recordings, οι Θεσσαλονικείς, ΑΦΑΝΕΙΑ κυκλοφόρησαν το πρώτο τους music video σε συνεργασία με τη JumpCat Productions. Το «Συνάντησέ με Στο Σκοτάδι» αποτελεί το τρίτο, κατά σειρά, κομμάτι του δίσκου και είναι ξεκάθαρο πως από την πρώτη κιόλας ακρόαση προκαλεί πληθώρα εικόνων στο μυαλό του ακροατή. Η νύχτα στο δάσος παίρνει απροσδόκητη τροπή με την ιστορία να οδηγεί σε έκβαση που δε περιμένει κανείς. Με μια πρώτη ματιά αφήνονται πολλά ερωτηματικά, καθώς το video παρεκκλίνει σκόπιμα από τους στίχους γι’ αυτό “επιβάλλεται” μια επαναπροβολή που θα δώσει απαντήσεις στους πιο παρατηρητικούς. Αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του δίνοντας μια εναλλακτική ματιά της ιστορίας και αποτελώντας στην ουσία ένα “short film” βασισμένο στο κομμάτι. Με αυτόν τον τρόπο η ιστορία δε περιορίζεται σε μόνο μια εκδοχή, αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση γύρω από εναλλακτικούς τρόπους κατάληξής της. Ευγενικοί χορηγοί του εγχειρήματος υπήρξαν το Bolivar Rock Bar, το The Pub (Λαδάδικα) και το Εργαστήρι Εντύπου.

BIO:

Οι ΑΦΑΝΕΙΑ είναι μια ελληνόφωνη doom μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Συστάθηκαν το 2023, κυκλοφορώντας σύντομα τον πρώτο τους δίσκο. Ετοιμάζονται ήδη να μπούνε στο στούντιο για την επόμενή τους δουλειά, ενώ παράλληλα οργανώνεται ένας κύκλος συναυλιών για την παρουσίαση του άλμπουμ σε διάφορες πόλεις της χώρας το φθινόπωρο. Το συγκρότημα πλαισίωσε δυναμικά την κυκλοφορία του «Μακριά απ’ τον Κόσμο» κυκλοφορόντας το album σε format βινυλίου, κασέτας και CD, όντας λάτρεις του αναλογικού ήχου, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο stock από T-Shirts, Hoodies κλπ.

Music Video:  https://www.youtube.com/watch?v=KARbnhYWHz8&ab_channel=AfaniaOfficial

Full Album: https://youtu.be/ACl_Kqtv5TQ

Faceboook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090251198419

Instagram: https://www.instagram.com/afaneia_official/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6zSD3NaLswehbxvcSyv1qs?si=Z2SyoZgAQQi65CfanQSi1A

Bandcamp: https://afania.bandcamp.com/

Διαβάστηκε 276 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.