Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  4:32 μμ
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 12:24

Το μεγάλο στοίχημα στο Πάρκο Αγρινίου θα είναι η φύλαξη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Το πολύ και το λίγο”, που λέει και το ρητό στο τοπικό μας ιδίωμα, μέσα καλοκαιριού φαίνεται ότι θα έχουμε την ολοκλήρωση των εργασιών για το μεγαλύτερο κομμάτι του Πάρκου Αγρινίου. Θα μένει η εργολαβία για τον χώρο πολιτισμού κι αναψυχής που θα ολοκληρωθεί με την… επόμενη δημοτική περίοδο.

Άργησε αλλά θα είναι στην διάθεση των Αγρινιωτών, ενώ ταυτόχρονα θα γίνονται οι εργασίες και για το Κηποθέατρο όπως επανέλαβε ο δήμαρχος της πόλης στην παρουσίαση του προγράμματος του “Ελληνίς”.
Για να είναι όμως στην διάθεση όλων των Αγρινιωτών και να μην παραδοθεί πάλι στα χέρια ορισμένων μόνο, θα πρέπει να φυλάσσεται.

Δεν λέμε να φρουρείται με σταθερές σκοπιές αλλά να φυλάσσεται. Και μάλιστα, να φυλάσσεται όλες τις ώρες του 24ώρου, διότι αν είναι να του ρίχνει ματιές η Δημοτική Αστυνομία π.χ. στο ωράριό της, φέξε μου και γλίστρησα. Μετά τα μεσάνυχτα βγαίνουν τα βαμπίρ στις πόλεις…

Άρα πρέπει να βρεθεί υπηρεσία ή ιδιώτης που θα αναλάβει αυτό το έργο κι όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες έτσι θα γίνει.

Μέχρι στιγμής υπάρχει φύλαξη από την εταιρία που τρέχει τα έργα, αυτό θα επεκταθεί κι όταν θα είναι στα σκαριά τα υπόλοιπα έργα όμως στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι αυτός που θα αναλάβει τα υπόλοιπα έργα αλλά κι αυτός που θα αναλάβει την εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου θα υπογράψει ότι θα διαθέτει εταιρία φύλαξης.

Μένει να το δούμε κι αυτό, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαστε για εκπλήξεις.

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, κάποια στιγμή με ειδική εκδήλωση και σύντομα θα επιστρέψουν και οι(περισσότερες) προτομές των Παπαστραταίων στην είσοδο του Πάρκου.

Μην τις ψάχνουμε πάλι δεξιά κι αριστερά, έτσι δεν είναι;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 690 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.