Κυριακή, 1η Οκτωμβρίου 2023  11:22 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 23:40

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Έργα αγροτικής oδοποιίας στο Μοναστηράκι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ένταξή του στην δράση 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πέτυχε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας με δύο έργα που αφορούν στην Δ.Ε. Παλαίρου αλλά και στην Τ.Κ. Μοναστηρακίου.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες υπογράφηκε και η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία που ανέλαβε να ολοκληρώσει τα δύο αυτά σημαντικότατα έργα για τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Σε ότι αφορά την «Αγροτική Οδοποιία Μοναστηρακίου», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ το αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δρόμου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στη ΔΕ Μοναστηρακίου, ο οποίος εξυπηρετεί αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες.

Η βελτίωση συνίσταται, στην διαπλάτυνσή του, με προτεινόμενο πλάτος ίσο με  4,50-5,00  περίπου μέτρα, κατασκευή υπόβασης και βάσης και τέλος ασφαλτόστρωση καθ όλο το μήκος και το πλάτος του με ασφαλτοτάπητα κυκλοφορίας. Παράλληλα προβλέπεται η κατασκευή μικρών τεχνικών έργων για την απορροή  των ομβρίων υδάτων.

Ο δρόμος που προτείνεται να βελτιωθεί έχει συνολικό μήκος ίσο με 3 χιλιόμετρα και είναι χωματόδρομος. Δύναμη Πολιτών: Έργα και όχι λόγια. Η εμπειρία μας εγγυάται την συνέχιση των μεγάλων έργων σε όλο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας: Έργα αγροτικής oδοποιίας στο Μοναστηράκι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 133 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.