Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 22:45

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλευρό του Κώστα Λύρου  και με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» τάσσεται ο  Γιάννης Σταύρου , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Κώστα Λύρου να είμαι συνοδοιπόρος στην μεγάλη προσπάθεια του να  αλλάξουμε τον τόπο.

Μια προσπάθεια που αναγνωρίζω πως υπηρετεί με υπευθυνότητα και καθαρότητα όλο το προηγούμενο διάστημα στη διοίκηση του Δήμου, παρά τα σοβαρά εμπόδια .

Η συμμετοχή μου σε αυτή έρχεται με σκοπό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κοινωνικό πρόσημο, η ευαισθησία αλλά και η αξιοποίηση των ευκαιριών  και δυνατοτήτων για κάθε ομάδα συμπολιτών .

Συστρατεύομαι,  λοιπόν στο πλευρό του Δημάρχου για ένα Δήμο προοδευτικό, ένα Δήμο πιο ανθρώπινο και πιο προσβάσιμο για όλους ».

 

 

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η   Aγγελική Ανδρίτσου η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:

AΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ

«Η παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» δημιουργήθηκε πριν 3,5 χρόνια από μία ομάδα ανήσυχων συνδημοτών μου, που δεν τους εξέφραζε ο κατεστημένος παλαιοκομματικός τρόπος άσκησης της αυτοδιοίκησης στο Δήμο μας.

Η παράταξη αυτή πλέον έχει γίνει πολυπληθής και πολυσυλλεκτική και κατάφερε στη μέχρι τώρα διοίκηση του Δήμου μας, με σχέδιο, πρόγραμμα, συνεργασία και  όραμα και δώσει προοπτική και  νέα ταυτότητα στο τόπο μας.

Γνωρίζοντας τον Κώστα Λύρο και εκτιμώντας τον χαρακτήρα, την επιμονή και την ακεραιότητα του αποφάσισα να συστρατευθώ και πάλι στο αγώνα που θα δώσει, θα δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σα μια γροθιά, γιατί πιστεύω ότι οι γυναίκες οφείλουν και πρέπει να αναλάβουν ενεργό ρόλο στα κοινά και όχι απλά να καλύπτουν το υποχρεωτικό ποσοστό στους συνδυασμούς.

 

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία