Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  5:33 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 19:04

Δύο τροφές που «εκτοξεύουν» την ερωτική διάθεση και βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έχεις ακούσει και διαβάσει τα πάντα γύρω από τροφές και ροφήματα που αυξάνουν τη λίμπιντο και απογειώνουν τις επιδόσεις στο ερωτικό κομμάτι.

Όμως υπάρχουν δύο τροφές που υπάρχουν σε συγγράμματα από τα αρχαία χρόνια, σε πολλούς λαούς και οι επιστήμονες έχουν βρει πως έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην ερωτική μας διάθεση.

Μοσχοκάρυδο

Ας ξεκινήσουμε με το μοσχοκάρυδο που οι ασιατικές χώρες το είχαν από την αρχαιότητα ως το υπέρτατο αφροδισιακό τρόφιμο. Στην ινδική παραδοσιακή ιατρική το μοσχοκάρυδο θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό που αυξάνει κυρίως τον ερωtικό αισθησιασμό και ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Φαίνεται από μελέτες πως έχει καλύτερα αποτελέσματα στις γυναίκες. Μεγάλη προσοχή, σε μεγάλες δόσεις είναι παραισθησιογόνο, και υπεύθυνο για υπνηλία.

Καρύδια

Τα καρύδια στη παράδοση μας τα έδιναν σε περιπτώσεις που αργούσαν να τεκνοποιήσουν. Επίσης δεν είναι τυχαίο πως σε πολλές περιοχές της Ελλάδος ήταν το παραδοσιακό γλυκό, μέλι με καρύδια, που έδιναν στους νεόνυμφους την πρώτη νύχτα του γάμου. Τα καρύδια τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και έχουν ευεργετικές ιδιότητες στις αδύναμες στύσεις.

pronews.gr

Διαβάστηκε 424 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.