Τρίτη, 16η Ιουλίου 2024  1:34 μμ
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 18:29

Σωματείο Εργαχομένων στις Επιχειρήσεις Καλλυντικών - Υποχρωτική με Απόφαση του ΑΣΕ - Η σύμβαση του κλάδου μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζουμε τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας, το οποίο σήμερα κήρυξε την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας των αισθητικών στις επιχειρήσεις καλλυντικών ως υποχρεωτική.

Οι πολυετείς προσπάθειες και οι κόποι του Σωματείου μας φέρνουν επιτέλους αποτέλεσμα, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση του Α.Σ.Ε για κήρυξη της κλαδικής ΣΣΕ ως υποχρεωτικής επιφέρει ισορροπία σε έναν κλάδο που κατά κύριο λόγο απασχολούνται γυναίκες και κυριαρχούν φαινόμενα εργασιακής εκμετάλλευσης, αλλά και αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ ομοειδών επιχειρήσεων.

Καλούμε τα χιλιάδες μέλη μας να χαιρετίσουν την απόφαση και να διαδώσουν σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου το θετικό μήνυμα που σήμερα εκπέμπεται από το Υπουργείο Εργασίας. Ο αγώνας μας συνεχίζεται!

πηγή φωτο: ot.gr

Διαβάστηκε 230 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία