Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 13:23

Συμπόρευση ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ την ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ, από το Λεσίνι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Συμπαρατάσσομαι με μεγάλη χαρά με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά του, για να μπορέσουμε να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Γνώρισα το Δικηγόρο και Γεωπόνο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, πληροφορήθηκα για την μέχρι τώρα μεγάλη του προσφορά και είμαι σίγουρη πως ένας έντιμος και ανιδιοτελής άνθρωπος, σαν κι αυτόν, με γνώσεις και εμπειρία, είναι το κατάλληλο πρόσωπο να εκλεγεί Δήμαρχος. Όσοι έχουν μέχρι τώρα δοκιμαστεί δεν μπόρεσαν να φέρουν αποτελέσματα και χρόνος για άλλους πειραματισμούς δεν υπάρχει.

Εγώ δραστηριοποιούμαι στο χώρο της Υγείας, σαν νοσηλεύτρια και με τις μικρές μου δυνάμεις θα βοηθήσω στο νευραλγικό αυτό τομέα.

Πρέπει οι συμπολίτες μας να διαλέξουν ποιος θα είναι αυτός που θα μπορέσει να διαχειριστεί τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Κι αυτός είμαι βέβαιη πως είναι μόνο ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ. 

ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

Νοσηλεύτρια

Διαβάστηκε 253 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία