Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 14:45

Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΕΤΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΕΤΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας αναπτύσσονται συνεχώς και βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων τους, ο δικός μας Δήμος βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο. Ανάπτυξη από πουθενά, που σημαίνει όχι θέσεις εργασίας, όχι προοπτική καλυτέρευσης της ζωής μας και μια διαρκής μιζέρια.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές είμαι δίπλα στον Θανάση Λύρο, ως υποψήφιο Δήμαρχο, για τον οποίον γνωρίζω την μέχρι τώρα μεγάλη του προσφορά, τη γνώση που έχει για τα θέματα που μας απασχολούν, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα αλλά και το κύρος να πετύχει όσα ο τόπος μας χρειάζεται για να πάει μπροστά.

Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να τον βοηθήσω σ’ αυτή τη σημαντική αποστολή του.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΕΤΑΣ

Δασονόμος

Διαβάστηκε 207 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία