Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:57 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 22:08

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι η Αντιδήμαρχος, Περσεφόνη Μελαχρή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περσεφόνη Μελαχρή:« Είναι αχρείαστα τα πισωγυρίσματα και ο,τι πετύχαμε είναι μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη και πρέπει να την αξιοποιήσουμε».  

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι η Αντιδήμαρχος, Περσεφόνη Μελαχρή , η οποία σε δήλωσή της ανέφερε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και με την ψήφο τους με εξέλεξαν στις εκλογές του 2019 να τους υπηρετήσω.

Η εμπιστοσύνη αυτή ήταν για μένα εντολή για δουλειά, για δημιουργία, για εξυπηρέτηση του πολίτη και του δημόσιου συμφέροντος. Δεν πρόδωσα ποτέ τη σχέση αυτή που χτίστηκε στη βάση της ειλικρίνειας, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινής αγάπης για τον τόπο μας.

Οι προσδοκίες των πολιτών δικαίως   ήταν μεγάλες για τη νυν δημοτική αρχή, γιατί ο Δήμος μας είχε μείνει πίσω σε πολλά, που σε άλλους Δήμους ήταν αυτονόητα. Με το  Δήμαρχος μας, Κώστα Λύρο  για όλα αυτά παλέψαμε.

​Δεν δείλιασα μπροστά στα τεράστια εμπόδια που συνάντησα, ούτε λιποτάκτησα απέναντι στα ανυπέρβλητα προβλήματα του Δήμου μας. Από μικρό παιδί με τόλμη και αποφασιστικότητα επέλεγα πάντα το δύσκολο και απαιτητικό δρόμο αλλά πάντα τον τίμιο και τον σωστό κι έβαζα τον πήχη ψηλά έστω κι αν αυτό σήμαινε για μένα  δυσκολίες, ανηφόρες και παγίδες.

Για αυτό και απέναντι στις δυσκολίες που συνάντησα στη θητεία μου κατάφερα και δεν με πτόησαν αλλά με δυνάμωσαν, πάλεψα να κάνω πράξη ακόμη και τα αδύνατα.

Και σήμερα μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια.

Δεν πρέπει ο Δήμος μας να γυρίσει πίσω, πρέπει να πάει μπροστά, να υλοποιηθούν στο ακέραιο όλα όσα σχεδιάσαμε,  έργα και   δράσεις του θα συμβάλλουν στην βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας των πολιτών, όπως τα μεγάλα έργα , η ύδρευση, το Τρικούπειο, τα έργα στο λιμάνι, η είσοδος της πόλης, η αγροτική οδοποιία και πολλά-πολλά ακόμη

Τον Οκτώβριο του 2023   καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε ξανά για το μέλλον του Δήμου μας.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ικανότητες αλλά και διάθεση για δουλειά.

Εκτιμώ τον ακούραστο Κώστα Λύρο που δείχνει απόλυτο σεβασμό στο δημοτικό χρήμα και όλοι έχουν καταλάβει την χρηστή διοίκηση που ασκείται σε όλα τα επίπεδα.

Για τους λόγους αυτούς στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  παραμένω σταθερά στο πλευρό του Κώστα Λύρου και της «Δημιουργικής Ανατροπής» με την οποία θα είμαι ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Για την ωφέλεια του τόπου μας δεν πρέπει αυτή τη φορά ο Δήμος μας να απωλέσει τη δυναμική του.

Είναι αχρείαστα τα πισωγυρίσματα και ο,τι σχεδιάσαμε είναι μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη και πρέπει να την αξιοποιήσουμε».

Διαβάστηκε 301 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία